Britt Dekker nieuwe gezicht van MUNT in online campagne
09-05-2018 21:05:03 | Door: | hits: 2144 | Tags:

MUNT Hypotheken heeft Britt Dekker aan zijn nieuwste campagne verbonden. Deze campagne wordt geheel online uitgerold. Op de speciale actiesite hypotheekleek.nu kun je niet alleen de housewarming van je leven winnen maar vind je ook antwoorden op vragen die iedereen over hypotheken heeft. MUNT versterkt hiermee zijn imago van geldverstrekker die hypotheken voor iedereen begrijpelijk wil maken.

Op hypotheekleek.nu stelt Britt, op haar eigen onnavolgbare wijze, in verschillende video's vragen over hypotheken, die iedere hypotheekleek heeft. De vragen worden beantwoord door een hypotheekadviseur.

MUNT Hypotheken maakt vanaf de introductie op de Nederlandse markt hypotheken zo eenvoudig mogelijk. Niet alleen door het versimpelen van productvoorwaarden, maar ook door het aanvraagproces voor hypotheekadviseurs efficiënter en simpeler te maken.

Menno Luiten van MUNT Hypotheken: "Voor veel Nederlanders zijn hypotheken nog een beetje ingewikkeld. Veel consumenten lezen bijvoorbeeld hun hypotheekvoorwaarden niet en snappen niet helemaal wat ze nu afgesloten hebben."

MUNT Hypotheken is trendsetter geweest met diverse productinnovaties. Destijds was MUNT een van de eerste geldverstrekkers die zijn klanten boetevrij liet aflossen met eigen geld. Ook past MUNT vanaf de start, nu bijna 4 jaar geleden, de risico-opslagen automatisch aan als klanten voldoende aflossen.

Luiten: "We hebben hierbij veel navolging gekregen van concurrenten. Hier zijn we erg blij mee, want dit heeft de markt alleen maar transparanter en dus begrijpelijker gemaakt voor consumenten." 

www.munthypotheken.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie