[Interview] Jordi Bron over Hulc.nl: marktplaats voor online promotie
03-07-2018 11:06:00 Door: | Hits: 7547 | Tags:

Vanuit het contentmarketingbureau Contany.nl ontstond het idee voor Hulc.nl; een marktplaats voor online promotie. Wat begon als zijproject groeit inmiddels uit tot een eigen entiteit, met zo'n 600 - 700 publishers die content creëren voor marketeers. Oprichter van Hulc.nl is Jordi Bron die tevens Contany.nl enkele jaren terug in het leven riep.

Jordi Bron: "Met Hulc.nl brengen we vraag en aanbod bij elkaar: aan de ene kant de marketeers die promotie willen en aan de andere kant de publishers, bestaande uit bloggers, vloggers, social influencers en zelfs grotere online magazines."

Naast een marktplaats, fungeert Hulc.nl als communicatieplatform. Het werkt eenvoudig: de promotor plaatst een opdracht en geeft daarbij zijn randvoorwaarden en budget aan. De relevante publishers ontvangen bericht in hun profiel en kunnen desgewenst reageren. De promotor kiest vervolgens de gewenste publisher en de campagne kan van start. Het platform is gratis voor de kant van de promotor. Het verdienmodel zit in een commissie van de afgesproken fee tussen promotor en publisher. 

Funding voor Hulc.nl komt volledig uit eigen zak en uit Contany.nl. Jordi Bron: "Alle winst van Contany.nl is geïnvesteerd in het opzetten van Hulc.nl. De realisatie van de tool is daardoor tot stand gekomen. Van zijproject tot eigen entiteit tot internationale onderneming, Bron heeft grote ambities: Vanuit Duitsland krijgen we regelmatig de vraag om ook daar de markt te bedienen. Op dit moment hebben we daar nog geen publishers voor, maar die willen we wel creëren. Dat kost tijd, energie en geld. De volgende stap is dan ook een investeerder hiervoor aantrekken." 

Vanuit de Quadia Studio's in Hilversum is Nederlands MediaNetwerk in gesprek met Jordi Bron. Bekijk het complete interview hieronder.www.hulc.nl
www.contany.nl
 
www.quadia.com

Bekijk nog veel meer interviews op Nederlands MediaNetwerk TV


www.nederlandsmedianetwerk.tv

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie