[Interview] Jordi Bron over de deelname van Hulc aan de Media Rally 2018
24-10-2018 20:15:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 5183 | Tags:

Op vrijdag 26 oktober wordt de eerste editie van de Media Rally verreden. Jordi Bron rijdt mee met het Hulc team. Wij bellen hem.

Dag Jordi, kun jij Hulc introduceren?

Hulc is gespecialiseerd in growth hacking en slimme content. Met onze eigen tool beschikken we over de grootste database van Nederland als het gaat om blogs en influencers waarmee we bedrijven snel kunnen laten groeien. Hulc is inmiddels uitgegroeid tot een enorm netwerk van specialisten op het gebied van marketing. Denk aan copywriting, lead generation en zelfs sales.

Wat kan Hulc dat andere bedrijven niet kunnen?

Er zijn meer growth hacking agencies, al zijn het er niet zoveel in Nederland, maar wij hebben een eigen marktplaats waarmee we de beschikking hebben over de grootste database van bloggers en influencers. We komen vaak in beeld bij het opstellen van de contentstrategie en zetten de content uit bij allerlei bloggers.

Kun jij het Hulc team introduceren?

In de auto zal rechts van mij als navigator plaatsnemen... tromgeroffel... Wendy Klunder. Wendy is marketing advisor bij Hulc en heeft daarom een bak aan kennis en ervaring wat ze gaat inzetten voor deze rally!

In welke auto gaan jullie rijden?

Mini Cabrio! Epische auto, waar menig rally mee gewonnen is. Na het Bean-tijdperk is de Mini doorontwikkeld tot een heuze bochtenverslinder; precies wat we nodig hebben om deze Media Rally te winnen. En wordt het gewoon weer 20 graden? Mooi, want dan gooien we het dak open

Wat zijn de special skills van jullie team?

We werken voor allerlei branches en crëeren ook enorm veel content voor onze klanten. Het algemene kennisniveau is bij ons dan ook bi - zar hoog! We winnen al iedere pubquiz, dus dan moet dit ook lukken!

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?

Wij dagen iedereen uit. Ik zal zwaaien als ik jullie in mijn achteruitkijkspiegel zie! 

 

Eerder dit jaar deden we een interview met Jordi Bron voor Nederlands MediaNetwerk TV. Dat interview staat hier

www.hulc.nl
www.mediarally.nl