[Interview] Patrick van Hooy: 2021 is het jaar waarin we Value Zipper Digital op de kaart gaan zetten
17-12-2020 17:20:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 8454 | Tags:

Net als eerdere jaren, scoort Value Zipper weer hoge ogen in het kerstrapport. Wij bellen oprichter Patrick van Hooy.

Wow Patrick, twéé keer Value Zipper in de top 3 van het Adformatie Kerstrapport. Wat een weelde! Nummer 1 in online en nummer 1 in print... dat is nog eens het jaar afsluiten met een hoogtepunt

Het echte hoogtepunt dit jaar was de geboorte van mijn dochter Julie. Voor Value Zipper is dit natuurlijk wel hét klapstuk. Ontzettend blij en trots op deze waardering uit de markt!

Er is niets mis met een beetje waardering in de markt, Patrick. Wat was 2020 voor jaar voor Value Zipper en hoe kijk je naar 2021?

We zullen 2020 in elk geval nooit vergeten. Waar we in Q2 veel omzetschade hebben gehad, herpakten we ons vanaf het derde kwartaal. Ik denk dat we de coronatijd goed hebben benut en daardoor goed uit de startblokken kwamen. Daar plukken we steeds meer de vruchten van. Voor 2021 heb ik grote verwachtingen. Mede door de onlangs aangekondigde uitbreiding - met zeven Audax-titels - begroot ik op flinke groei.

Alleen door Audax?

Nee, we hebben ook nog andere plannen. We hebben weer een mooie planning qua films, waarvoor we branded mogelijkheden bieden. Begin januari maken we onze line-up bekend. Het zijn er minimaal 10 voor 2021/2022. Daarnaast wordt 2021 het jaar waarin we Value Zipper Digital op de kaart gaan zetten.

Hoe ga je dat doen?

Vooralsnog zijn we vooral bekend als aanbieder van print media en branded content. Wat nog te weinig mensen weten is dat we ook interessante digitale mogelijkheden hebben. Nu al is dit 17 procent van onze business en we zijn zelfs verkozen tot meest gewaardeerde Digital Media Exploitant. We gaan in 2021 dit aan meer adverteerders en bureaus vertellen en ook ons aanbod uitbreiden.

www.valuezipper.nl

In oktober 2020 hielden we een interview met Patrick voor Nederlands MediaNetwerk TV. Kijk dat interview hier

Lees ook:

Value Zipper voegt 7 Audax-titels toe aan portfolio


 

 

 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie