24Kitchen-chef Wim Ballieu kookt voor Aviko
23-07-2018 08:58:00 | Door: | hits: 8347 | Tags:

24Kitchen-chef Wim Ballieu maakte voor aardappelmerk Aviko een Europese tour. Rijdend in een Aviko On Tour Foodtruck deed de Vlaamse chef-kok zes plaatsen in Europa aan. Hij kookte er lokale gerechten met lokale ingrediënten en een touch of Aviko. Aansluitend werd de bevolking van het plaatsje uitgenodigd aan te schuiven aan een lange buurttafel om samen de maaltijd te nuttigen.

Rösti met lamsbout en gratins in het Zwitserse Lauterbrunnendal, Luikse balletjes met salade, Ardenese ham en Kerrie Kreukels in het Belgische Durbuy, vissoep en Spaanse tapas met Patatas Bravas in Tossa de Mar… De foodinspiratie deelt Aviko in 12 uitzendingen op 24Kitchen, via het BrandDeli-netwerk (onder andere Fox, TLC en RTL Lounge) en op Aviko.nl. Na de zomer bundelt Aviko de Europese recepten in een kookboek.

Buurttafel On Tour

De Buurttafel is een initiatief van Aviko dat mensen samen wil brengen door de liefde voor eten met elkaar te delen. Dit jaar schuiven 60 straten aan bij verschillende Buurttafels in Nederland. Bij de Buurttafel On Tour borduurt Aviko voort op het succes van de buurttafel. Bij de Europese culinaire rondreis stond de veelzijdigheid van en inspiratie met de aardappel centraal. Ballieu maakte per land twee gerechten klaar, die eind september zullen worden gebundeld in een receptenboek. De boodschappen deed de chef bij lokale telers. Ballieu is dit jaar exclusief verbonden aan Aviko.

Credits:
Opdrachtgever: Dick van der Aart en Ingeborg Blaauw, Aviko | Creatie en strategie: Backbone Marketing | Productie: BrandDeli | Pr: HappyLife PR

www.branddeli.nl
www.24kitchen.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie