Blauw Gras organiseert challenge voor Land Rover Plug-in Hybrid
06-05-2021 09:51:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1298 | Tags:

Als aanvulling op de introductiecampagne creëerde digitaal bureau Blauw Gras, onderdeel van Ace, een challenge voor de Land Rover Hybrid op Terschelling. Het hybride model ging op Terschelling de strijd aan tijdens de The Perfect Storm met tweevoudig wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon, wat resulteerde in een spannende zege voor de Land Rover. De challenge wordt niet alleen in Nederland, maar ook internationaal uitgerold.

Valentijn Braam, Communications Manager bij Jaguar Land Rover Nederland: “Een challenge in zulke omstandigheden is een enorme uitdaging, maar dit was niet de eerste keer. De goede chemie die we hebben met Blauw Gras gaf vertrouwen, en sloot perfect aan op de briefing. Dit werd bevestigd door het feit dat Jaguar Land Rover Europe The Perfect Storm als 1 van de winnende concepten aanwees.”

Dan Verhoeven, Creative Lead bij Blauw Gras: “Nederland lijkt in eerste instantie niet het meest uitdagende land voor de Land Rover Discovery Sport PHEV, maar niets is minder waar! De inzichten dat Terschelling niet alleen de grootste Land Rover-community ter wereld heeft (per hoofd van de bevolking) maar ook nog eens de extreemste weersomstandigheden in Nederland heeft waren de basis van het concept. Met The Perfect Storm als uitkomst. Een unieke strijd tussen de elementen, stroom versus wind, oftewel Land Rover versus Youri en z’n kite.”

Het was niet de eerste keer dat Land Rover zo’n extreme challenge organiseerde. Eerder reed een hybride Range Rover al 999 steile trappen omhoog op de Chinese Tianmen Mountain tijdens The Dragon Challenge. En The Stig reed een 15 kilometer lange (zwarte!) skipiste af met de hybride Range Rover Sport tijdens The Inferno Challenge. 

www.landrover.nl
www.blauw-gras.com
www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie