Blauw Gras ontwikkelt campagne voor Samsung S21
17-03-2021 12:07:00 | Door: David de Jong | hits: 1506 | Tags:

Blauw Gras heeft een campagne ontwikkeld voor Samsung waarin Gen Z en millennials kennismaken met de Galaxy S21. De creators van vandaag spelen de hoofdrol in deze campagne Jonge talenten die exact weten wat de #RenaissanceChallenge of een Phone-dropvideo is. Deze campagne volgt de recente Galaxy S20 FE-campagne op, waar Samsung al een duik nam in de leefwereld van de creator-generatie door te kijken naar sociale gedragingen en cultuur. De Galaxy S21 wordt in deze campagne neergezet als hét startpunt voor creators door innovatieve (camera)features uit te lichten.

Gerben van Walt Meijer, marketingmanager Mobile bij Samsung Nederland: “Zelfexpressie is een belangrijk thema binnen de doelgroep, maar er is soms een drempel om echt te beginnen met creëren en delen. Met de Galaxy S21 bieden we hen de juiste tools om hun creativiteit een kickstart te geven. Start met fotograferen en met creëren en deel jouw unieke creativiteit met de wereld! Dat is de boodschap die we via deze campagne willen brengen.”

Bart Visser, Creative Director bij Blauw Gras: ”Met deze campagne laten we zien dat de Galaxy S21 hét startpunt is voor de jonge creatieveling. Met de telefoon in hun hand en de camera in de hoofdrol krijgen creators de kans hun eigen perspectief op de wereld te delen”

Bekende creators als Kenzo Alvareslaten de mogelijkheden zien en er wordt een Snaplens gelanceerd. Op TikTok adverteert Samsung met native content die aansluit bij de video, maar specifiek voor het platform is gecreëerd. Tot slot landt de consument op een lokaal gebouwde salespagina die aansluit op de campagnestijl.

Credits

Samsung: Laura Geuze, Anouk van Iperen en Danique de Barse | Concept: Blauw Gras | Productie: Blauw Gras & Studio Beng Beng | Muziek: Studio Beng Beng | Influencers: OONA Media: Starcom

www.blauw-gras.com
www.samsung.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie