Blauw Gras zet groei kracht bij
22-12-2020 11:30:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4992 | Tags:

De afgelopen maanden heeft Blauw Gras haar groei kracht bijgezet. Niet alleen werd het bureau onderdeel van het nieuwe moederbedrijf Ace, maar ook op de werkvloer vond een uitbreiding plaats. Ter versterking van het team zijn er sinds juli 17 nieuwe teamleden begonnen, waardoor het bureau nu ongeveer 60 medewerkers telt.

Zo zijn Maaike Langereis en Claire Daemen beiden als Account Director aan de slag gegaan. Langereis komt over van N=5, terwijl Daemen haar freelance rol bij Blauw Gras omgezet in een vast dienstverband. In het verleden was zij werkzaam bij Isobar. Langereis en Daemen zullen onder meer de samenwerking met nieuwe klanten als Samsung Benelux, ALDI Nederland en Hartstichting in goede banen leiden.

Erjon Tuenter, Co-founder, over de nieuwe aanwinsten: “In 2020 hebben we met Blauw Gras een paar prachtige pitches op grote opdrachtgevers (o.a. Samsung, Aldi, Hartstichting) gewonnen. Daarnaast merken we dat vraagstukken op bestaande klanten ook steeds uitdagender en groter worden. Dit samen leidt tot een ongekende groei, zowel in werkniveau als volume. We hebben daarom flink geïnvesteerd in mensen die naadloos aansluiten bij onze cultuur en ons werkniveau. Dit hebben we gedaan in alle gelederen van het bureau, dus zowel op director posities als op junior functies. Ik ben ontzettend trots dat zoveel talentvolle mensen uit de branche staan te springen om ons prachtige team te versterken!”

Daarnaast versterkt Jeena van der Heul het creatieve team en heeft hij per 1 december de functie van Creative Lead. De ervaring als (freelance) creatief die hij heeft opgedaan bij bureaus als Fitzroy, JWT en Wieden + Kennedy zal hij inzetten om de grotere vraagstukken binnen Blauw Gras op te pakken.

Naast het drietal is over de gehele breedte een mix van jong én ervaren talent aangetrokken:

Birgit Bekkers was voorheen werkzaam bij NATWERK en N=5 en gaat bij Blauw Gras aan de slag als Account Manager voor o.a. ALDI Nederland.

Daphne van der Oord is sinds juli werkzaam bij Blauw Gras als Social Media Manager voor Samsung Benelux. Voorheen werkte zij bij Yune en Discovery Networks Benelux.

Jochem Klicks heeft in het verleden bij Yune en Dept gewerkt en is nu Creatieve Strateeg bij Blauw Gras.

Peter van den Heuvel is aan de slag gegaan bij Blauw Gras als Sr. Video Producer na gewerkt te hebben voor bedrijven als ACHTUNG! en Dept.

Raissa Pinheiro Alves werkte in het verleden bij Timm & Pimm en Rapid Circle en zal als Social Media Manager bij Blauw Gras werken voor klanten zoals Staatsloterij.

Anna Psathas heeft in het verleden als Social Media Manager bij Isobar gewerkt en bekleedt nu bij Blauw Gras dezelfde functie voor klanten als ALDI Nederland en Zonnatura.

Sterre Weber rondde dit jaar haar Bachelor Communicatie aan de HvA af en werkt nu voor Samsung Benelux als Jr. Social Media Manager.

Astrid Warmer is Sr. Creative bij Blauw Gras na bijna 8 jaar werkzaam te zijn geweest als Freelance creative en art director.

Bart Delwig heeft voorheen gewerkt bij o.a. FOX International Channels Benelux en SOCIAL.INC en is sinds augustus werkzaam als Creative bij Blauw Gras.

Ruben Andriesse heeft dit jaar zijn studie Media, Informatie & Communicatie aan de HvA afgerond en is per september aan de slag gegaan als Jr. Creative.

Nathalie van der Peijl was in het verleden werkzaam voor o.a. INDIE en TBWA\NEBOKO en is nu Sr. Graphic Designer bij Blauw Gras.

Isaac Hoekstra gaat bij Blauw Gras aan de slag als Video Editor na werkzaam te zijn geweest als freelancer voor o.a. Scrambled en NTR.

Sjoerd Joosten was voorheen Video Producer bij REDRUM en gaat in dezelfde functie verder bij Blauw Gras.

Matthia Hoop werkte hiervoor als Assistent-Accountant bij IFAA Accountants & Belastingadviseurs en is nu Finance medewerker bij Blauw Gras. 

www.blauw-gras.com

www.thisisace.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie