Born05 digitaal contentbureau van ASN Bank
18-06-2020 13:27:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2363 | Tags:

ASN Bank heeft gekozen voor Born05 als digitaal contentbureau. De partijen zijn een strategische, langdurige samenwerking aangegaan op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering en inzet van digitale en social content.

Samen werken Born05 en ASN Bank aan de implementatie van een meerjarenstrategie. Hierin is een programmastructuur de basis voor de ambitie om ASN Bank de komende jaren ook digitaal als dé aanjager van duurzame vooruitgang te (blijven) positioneren.

Harm Balvers, Head of Strategy & Programs Born05: “Content, campagnes, commercie en initiatieven lopen in diverse kanalen door elkaar heen. We gaan in de aankomende jaren samenwerken aan een herkenbaar digitaal ASN Bank-merk, zodat we de missie van ASN Bank kunnen realiseren en zoveel mogelijk mensen duurzaam kunnen veranderen. Onder meer door klant te worden bij ASN Bank, natuurlijk.”

Britt Enthoven, senior communicatieadviseur ASN Bank: “Wij zijn blij met de samenwerking met Born05, waarin we de onlinecommunicatie aanscherpen en herkenbaarder maken. Met als doel om nog meer mensen te inspireren en enthousiasmeren voor onze duurzame missie. We zien dat steeds meer mensen warmlopen voor onze optimistische duurzame boodschap en de kwalitatieve online content zal dat versterken.”

www.born05.com
www.asnbank.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie