Divimove voortaan We Are Era
10-06-2021 18:37:51 | Door: David de Jong | hits: 3552 | Tags:

RTL Group heeft de bedrijfsnaam van Divimove gewijzigd in We Are Era. We Are era is een voortvloeisel van de fusie van RTL MCN, Ufa X, Tube One Networks en United Screens.

Het bedrijf werkt al jaren samen met contentmakers in Nederland. Niet alleen onderhoudt We Are Era nauwe banden met talenten, het bedrijf biedt tevens aanvullende diensten door talent en merken bij elkaar te brengen middels influencer marketing. Het in-house datateam heeft versterking gekregen van internationale specialisten en beschikt over krachtige tools voor psychografische segmentatie.

We Are Era ontwikkelt en produceert content voor alle platforms van branded content-formats op TikTok tot documentaires voor omroepen en streamingdiensten. Binnen We are Era worden via de Talent Agency 200 digitale talenten met cross-platform bereik ondersteund en begeleid in Nederland. Ook biedt het adverteeerders toegang tot alle platforms alsmede tot een grote brandsafe media inventory van 1500 kanalen met een maandeljiks bereik van 4 miljard videoweergaven op YouTube.

Door de expertise die op de lokale vestigingen aanwezig is te combineren met het wereldwijde bereik van het talentenportfolio wil We Are Era nog meer schaalvoordelen voor adverteerders op zoek naar grensoverschrijdende activaties of merkintroducties. De eerste Europese producties voor klanten als Intel, Xiaomi, Samsung en TikTok zijn inmiddels succesvol afgerond.

In Europa heeft We Are Era momenteel acht kantoren waaronder in Amsterdam en 240 mensen uit meer dan dertig landen in dienst. Het hoofdkantoor staat in Berlijn.

Ruben Stuurman, Managing Director van We Are Era: “Sinds 2012 ondersteunen we onze partners om in een snel veranderende digitale wereld in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Met de toevoeging van psychografische segmentatie aan onze expertise hebben we een sterke positie om doelgroepen met gedeelde interesses en denkbeelden in heel Europa te bereiken.”

www.weareera.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie