Funda lanceert contentplatform funda thuis
31-10-2017 15:04:00 | Door: | hits: 2065 | Tags:

Funda introduceert funda thuis, een vernieuwing die past in de verbreding van de huidige vraag-en-aanbod-website naar een platform voor de totale wooncyclus. Funda thuis biedt de bezoeker antwoord op vragen rondom wonen en gaat deel uitmaken van de bestaande funda-site. De content wordt gecreëerd door een redactie van copywriters en creatieven.

Rondom kopen, wonen en verkopen komen tal van belangrijke beslissingen kijken en spelen ontelbare factoren een rol. Financiële aangelegenheden, juridische aspecten, verbouwen, verhuizen, de buurt. Hier ligt ruimte voor funda om de consument te helpen. Die ruimte gaat funda invullen met funda thuis. 

Op funda thuis vinden bezoekers informatie, inspiratie en antwoorden op vragen die met wonen te maken hebben. De informatie kan allerlei vormen hebben: van video’s als Orden je huis in 5 simpele stappen, tot checklists over de verkoop van een huis, uitleg over de regelgeving voor een uitbouw en woonclichés. Hierbij zal funda samenwerken met partner-experts die bezoekers, middels branded content, verdieping op woongerelateerde onderwerpen kunnen bieden.

Jacqueline Post, marketingdirecteur van funda: “Wij krijgen soms het idee dat alle Nederlanders elke dag met hun huis en thuis bezig zijn, zo veel bezoek krijgen we elke maand. Die bezoekers helpen we graag aan relevante informatie. Zo kunnen we bezoekers langer aan ons binden en bovendien beter segmenteren. Dat is de basis voor interessante nieuwe mogelijkheden.” 

Binnen zes maanden introduceert funda ook informatie over scholen in de buurt en de reistijden naar populaire bestemmingen in de omgeving.

www.funda.nl/thuis

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie