Girav en Ford kiezen voor VDS Custom Media
08-04-2021 13:31:00 | Door: David de Jong | hits: 2145 | Tags:

VDS Custom Media heeft een glossy relatiemagazine gemaakt voor Girav in een oplage van 100.000 exemplaren. Daarnaast heeft VDS een mini-magazine gemaakt over de Ford Mustang Mach-e en andere elektrische en hybride modellen van Ford.

Girav is een merk dat bekend is van T-shirts. Girav wil zich steeds meer ontwikkelen als hét merk voor bovenkleding van mannen. Naast T-shirts maakt Girav ook polo’s, overhemden en andere sportshirts. Deze online fashion-speler heeft als doelstelling om een lifestyle om Girav heen te creëren en om het 10-jarig jubileum luister bij te zetten.

Ford

Het voor Ford gemaakte magazine werd verspreid in een oplage van 900.000 exemplaren bij kranten, tijdschriften en Ford-showrooms. Ook dit tijdschrift is informatief, esthetisch en heeft qua uitstraling de sfeer die Ford voor ogen had.

Paul Laurey, commercieel directeur VDS Custom Media: “We maken tailormade producties voor klanten vanuit de expertise van JFK en TopGear. Daardoor begrijpen we de business van onze opdrachtgevers bij uitstek en weten we de communicatiedoelstellingen heel goed te realiseren in de look & feel van de doelgroep. Zonder onszelf te veel op de borst te willen kloppen: dit alles omdat we automotive en mannen-lifestyle 100 procent in ons DNA hebben.”

www.vds-publishers.nl
www.ford.nl
www.girav.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie