Holland & Barrett start podcast over ingrediënten uit de natuur
22-07-2021 18:58:00 | Door: David de Jong | hits: 1963 | Tags:

Holland & Barrett start met een podcastserie over ingrediënten uit de natuur onder de naam Een Tuin Vol Verhalen. Radiopresentatrice Emmely de Wilt  gaat op zoek naar verhalen en mythes achter deze ingrediënten. De podcast bestaat uit zes afleveringen waarin een aantal bijzondere ingrediënten uit de natuur onder de loep worden genomen. 

Lies Goezinne, commercieel directeur van Holland & Barrett: “Steeds meer mensen zijn bewust bezig met de producten die ze gebruiken. Producten met chemische stoffen maken plaats voor producten met natuurlijke ingrediënten. We zijn blij om te zien dat het vertrouwen in de kracht van de natuur toeneemt, maar we zien ook dat de consument kritischer wordt in de keuze voor natuurlijke producten - en dat is een goede zaak! Met deze podcast willen we op een leuke manier de oude legendes en achtergrondverhalen bekijken in het licht van de kennis van nu.”

De podcast gaat van start met een aflevering over de brandnetel. Van de brandnetel worden de wortel en bladeren gebruikt om de werking van de nieren en de blaas te bevorderen. De plant staat dan ook bekend om zijn bloedzuiverende werking. Minder bekend zijn de vermeende potentie-bevorderende kwaliteiten van de brandnetel. Er wordt gezegd dat een beroemde dichter uit het oude Rome brandnetel gebruikte als wondermiddel tegen zijn impotentie. Is dat inderdaad een verborgen kracht van dit prikkelende plantje? Dat is een van de dingen die Emmely tot op de bodem uitzoekt.

www.hollandandbarrett.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie