Initiative en DPG Media komen met online videocampagne voor Oldtimers
10-09-2020 16:18:00 | Door: David de Jong | hits: 2010 | Tags:

Initiative heeft samen met DPG Media een online videocampagne ontwikkeld voor het dropmerk Oldtimers. Initiative kreeg de vraag om zowel het concept als de mediastrategie te ontwikkelen.

Eind 2019 hebben de verpakkingen van Oldtimers een ander design gekregen én zijn alle dropjes gelatinevrij gemaakt.

Het concept onder de naam Smaak met Karakter, bestaat uit een vierdelige videoserie met Hugo Kennis (televisiekok en winnaar van Expeditie Robinson 2019). Deze video’s worden (breed) ondersteund via branded content, banners en brand stories op het DPG Media netwerk.

Arjan Drost, Content & Partnerships Director bij Initiative: “De uitdaging waar we voor stonden was om consumenten een gevoel te geven bij enerzijds de plek van Oldtimers in de Nederlandse dropcultuur, anderzijds de unieke smaakbeleving van dit merk. De inzet van Hugo Kennis onderstreept bovendien de kwaliteit.”

Ivo Brand, marketingmanager bij Concorp: “We zochten een manier om de positionering en het verhaal van ons merk toegankelijk en relevant bij de consument te krijgen. We wilden hierbij uitgaan van de kracht van ons product: de smaak. De eerste resultaten beloven veel goeds. Met deze campagne wordt de nieuwe positionering op een hele natuurlijke en effectieve wijze geladen en maken we Oldtimers nog bekender en aantrekkelijker onder dropminnend Nederland."

Jan Willem den Ouden, Creative bij DPG Media: “Om lading te geven aan Oldtimers Smaak met karakter, zijn we op zoek gegaan naar een karakter met smaak. Samen met TV-chef Hugo Kennis ontdekken we wat smaakbeleving definieert en hoe je smaken kunt combineren.”

Credits

Klant: Concorp |  Verantwoordelijk bij klant: Ivo Brand & Emma Bloem Concept & Productie: DPG Media | Creative: Jan Willem den Ouden | Sr. Projectmanager: Dalida de Graaf |  Productie Initiative: Arjan Drost Luka Cappetti

www.initiative.nl
www.dpgmedia.nl
www.concorp.nl
www.oldtimers.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie