KLM-magazine Holland Herald viert jubileum met drie covers
27-09-2019 09:53:34 | Door: Saskia van Weert | hits: 3215 | Tags:

KLM bestaat 100 jaar en daarom is het in-flightmagazine Holland Herald uitgekomen als feestnummer met drie verschillende covers.

De jubileumeditie, waarvan de covers zijn ontworpen door toonaangevende Nederlandse kunstenaars, is in alle KLM-vliegtuigen en business lounges te vinden. Ook worden ze geëxposeerd op Dutch Design Week die van 19 tot 27 oktober 2019 wordt gehouden in Eindhoven.

KLM en Hearst Create - verantwoordelijk voor het creatieve concept en de realisatie van Holland Herald – zetten het speciale coverproject samen met Dutch Design Week op. Ontwerpstudio RiveRoshan, kunstenaar Paco Raphael en grafisch ontwerper Suzanne Bakkum maakten allen een cover in een hun eigen stijl, refererend aan de verjaardag van KLM, haar thuisbasis Amsterdam en Dutchness and aviation.

Alexandra de Jong, Content Director van Hearst Create: “Voor de honderdste verjaardag van KLM wilden we iets bijzonders doen. Omdat het jubileum van KLM samenvalt met de Dutch Design Week in oktober, leek het ons een goed idee om een samenwerking aan te gaan en drie getalenteerde Nederlandse kunstenaars de opdracht te geven een KLM-cover te ontwerpen, die binnenkort ook op Dutch Design Week te bewonderen zijn. Verder hopen we natuurlijk vooral dat alle 2,9 miljoen passagiers die maandelijks met KLM reizen veel plezier en reisinspiratie uit deze editie van Holland Herald halen.”

Daphne Hoogenboom, mediamanager van KLM: “We wilden in Holland Herald groots uitpakken om onze eeuw van bestaan te vieren. Ik vind dat dat uitstekend gelukt is met alle prachtige content die gemaakt is. Op deze manier kunnen we onze klanten aan boord echt een cadeautje geven. Dat we daarnaast met toonaangevende Nederlandse kunstenaars hebben kunnen werken voor de drie covers maakt het geheel extra feestelijk.”

www.hearstcreate.nl
www.hearst.nl
www.klm.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie