Karwei sponsor van Eigen Huis & Tuin
29-09-2017 14:40:00 | Door: | hits: 2183 | Tags:

Karwei is per 2018 de branded content-partner van Eigen Huis & Tuin bij RTL 4. In deze crossmediale samenwerking maken zij van een huis een thuis. In het televisieprogramma ligt de focus op inspiratie en het verfraaien van (woon)kamers, door middel van styling, inrichten en combineren.

Het programmaformat Eigen Huis & Tuin zorgt er voor dat mensen met andere ogen naar hun huis of tuin kijken en dat ze geïnspireerd raken om zelf aan de slag te gaan. Dat komt sterk overeen met de stijlpositionering van Karwei, waarbij het maken van combinaties en zelf doen bereikbaar worden gemaakt voor iedereen.

Joyce Borghardt, sales director Branded Content bij RTL: “Ik ben trots op deze nieuwe crossmediale samenwerking. Karwei en Eigen Huis & Tuin zijn een perfecte match. We distribueren de content via alle kanalen, van TV tot en met de website, en van Pinterest tot en met de winkelvloer. Zo zorgen we dat we op relevante wijze daar zijn waar de doelgroep zich bevindt en dat iedereen geïnspireerd wordt door alle tips.”

Laurens Miedema, manager Marketing en Communicatie bij Karwei: “Eigen Huis & Tuin en Karwei passen uitstekend bij elkaar. Het woord ‘eigen’ in de naam van het programma sluit heel goed aan bij onze visie. Een interieur is het verlengde van je persoonlijkheid. Wij inspireren consumenten om zelf hun eigen interieur te creëren – niet alleen op basis van onze producten, maar juist in combinatie met bijvoorbeeld invloeden uit andere landen of iets wat je van je schoonmoeder hebt gekregen. En dat kan het best als je je producten in de spotlight zet en combineert met de rest van een interieur. Dat doen we vanaf januari via alle platformen van Eigen Huis & Tuin.”

Eigen Huis & Tuin met Karwei als sponsor is elke zaterdag van januari 2018 tot en met juni 2019 te zien bij RTL 4. Thomas Verhoef, Evelyn Struik en Tom Groot presenteren ook in 2018 het programma.

www.karwei.nl   
www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie