MPG en MMMatter benoemen Irene Eijs tot Director Data & Analytics
16-12-2021 11:49:00 | Door: David de Jong | hits: 2102 | Tags:

Irene Eijs is benoemd als Director Data & Analytics bij MPG en MMMatter. Daarbij gaat ze met haar team merken helpen om de ROI op content inzichtelijk te maken en te verbeteren.

Dolly van den Akker, CEO van MPG & MMMatter: “Binnen MMMatter en MPG zijn wij overtuigd dat content het verschil maakt zodra het echt iets bijdraagt aan het dagelijks leven van consumenten of aan de problemen die zij op willen lossen. Om die juiste content te kunnen ontwikkelen richten wij ons specifiek op consumer- en shopper insights en analyseren we data om onze aanpak dagelijks aan te scherpen en te blijven innoveren. Met de komst en de ervaring op dit gebied van Irene maken we als groep een enorme stap om onze klanten nog beter te ondersteunen en zo bij te dragen aan de ROI op content.”

Irene Eijs: ‘Ik heb veel effectmetingen gezien en geloof daardoor heel sterk in de meerwaarde van creatie die de doelgroep echt weet te raken. Wat mij aantrok aan MPG, en de andere bureaus van MMMatter, is dat hier niet zomaar content wordt geproduceerd. Elke strategie begint met echte inzichten in de doelgroep en in de meest kansrijke belofte van het merk. Met mijn ervaring en kennis lever ik graag een inhoudelijke bijdrage aan de onderbouwing van deze contentstrategieën en -concepten. Daarnaast ga ik merken helpen om met data de ROI van hun content inzichtelijk te maken, op basis van hun marketing-KPI’s. Binnen MPG en MMMatter zetten wij hier concrete proposities voor op, onder andere voor optimalisatie van de steeds toenemende digitale en social media content van onze klanten. Het leuke is dat mijn collega’s hier ook echt content creëren waardoor ik met mijn inbreng al bij de bron kan helpen bijsturen en verbeteren

www.mpg.today
www.mmmatter.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie