Mini-documentaire olympisch skateboardster Roos Zwetsloot
18-05-2021 14:14:48 | Door: David de Jong | hits: 1725 | Tags:

In samenwerking met Incentro en de Skateboard Federatie Nederland is onder de naam Commit een mini-documentaire gemaakt over olympisch skateboardster Roos Zwetsloot. Zij zet zich in voor een olympische medaille met een work hard, play hard attitude. Zij zal komende zomer actief zijn op de Olympische Spelen in Tokio, als de sport skateboarden voor het eerst in de geschiedenis op het programma staat.

Commit schetst een beeld van de persoon en sportster Roos Zwetsloot. Er wordt stilgestaan bij hoe alles begon en hoe een blessure alles heeft veranderd. Verder staat centraal hoe hard werken en toewijding moet leiden tot een olympische medaille. Het is het verhaal van een gedisciplineerde sportster die met steun van haar familie en vrienden met teleurstellingen omgaat en successen viert.

Eén van de laatste stappen voor haar deelname aan de Olympische Spelen is  the Dew Tour. Deze wedstrijd vindt plaats van donderdag 20 mei t/m zondag 23 mei 2021. Hier kunnen de laatste kwalificatie punten binnengesleept worden voor Tokio 2021. De mini-documentaire gaat op donderdag 20 mei 2021 in première. 

Incentro heeft sinds 2018 een partnership met de Skateboard Federatie Nederland (SFN). Daarnaast sponsort Incentro skateboarders Candy Jacobs, Roos Zwetsloot, Douwe Macaré en Rob Maatman. Hiermee probeert Incentro aandacht te geven aan de sport skateboarden en de cultuur van het skateboarden in het algemeen. Incentro geeft hier aandacht aan middels mini-documentaires over de skateboarders, het bouwen van skateboard community apps en het beheren van een skate website.

www.incentro.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie