NRC Media ontwikkelt contentplatform voor Interpolis Zakelijk
19-05-2021 00:00:00 | Door: David de Jong | hits: 2498 | Tags:

NRC Branded Content heeft voor Interpolis Zakelijk een platform van en voor ondernemers ontwikkeld.

Het platform richt zich in de eerste plaats op ondernemers die verder kijken dan enkel financiële doelstellingen en ook een maatschappelijk relevant doel najagen, binnen actuele thema’s zoals bijvoorbeeld corona, bedrijfscontinuïteit, duurzaamheid en veiligheid en het steunen van lokale organisaties.  

De ondernemers en hun impactvolle onderneming worden uitgebreid voor het voetlicht gebracht in de contentreeks Onderneming van betekenis, een samenwerking tussen Interpolis en NRC branded content.

Ondernemers kunnen hun voordeel doen met de relevante zakelijke inzichten die op dit platform gedeeld worden een welkome steun in de huidige uitdagende marktomstandigheden. Het is een opzet die aansluit bij Interpolis Zakelijk, door naast het delen van relevante kennis en inzichten, ook slimme oplossingen en diensten aan te bieden die ondernemers helpen om door deze moeilijke tijd heen te komen.

Evelyn Bartels, merkstrateeg bij Interpolis: “Met 'Onderneming van betekenis' introduceren we, samen met NRC branded content, een platform waar ondernemers kunnen leren van andere ondernemers. We brengen verhalen en inzichten samen, omdat we het belangrijk vinden om in deze uitdagende tijden te verbinden. Iets wat momenteel lastig is voor ondernemers.”

Binnen het contentpartnership worden podcasts, online- en printartikelen gepubliceerd, verspreid over het jaar. De eerste artikelen en podcast zijn vrijdag 14 mei 2021 verschenen, met als thema fysiek en mentaal fit blijven, ook als je thuiswerkt. Uit onderzoek van Interpolis blijkt dat veel ondernemers in het MKB en zzp’ers zich hierover zorgen maken. Zonnecelautofabrikant Lightyear en digital marketeer Storm Digital komen aan het woord over hun oplossingen voor deze uitdaging. In de bijbehorende podcast geeft productiviteitsexpert Patrick Stastra extra inzichten en tips.

www.nrc.nl/brandedcontent/interpolis
www.nrcmedia.nl
www.interpolis.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie