Outbrain benoemt Magdalena Flick tot Managing Director Benelux  
13-11-2020 12:09:00 | Door: David de Jong | hits: 1824 | Tags:

Outbrain heeft Magdalena Flick benoemd tot Managing Director Benelux. Magdalena Flick zal de operaties in België, Nederland en Luxemburg leiden en is verantwoordelijk voor het versterken van samenwerkingen en groei. Magdalena Flick werkt sinds mei 2014 voor Outbrain en was tot oktober 2020 Head of Business Operations International EMEA, APAC en LATAM.

Eytan Galai, Chief Revenue Officer bij Outbrain. "De Benelux is een groeimarkt voor Outbrain, waar we ons aanbod aan de vraagzijde zullen blijven behouden en versterken, terwijl we tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen voor onze uitgevers garanderen. Sinds Magdalena in 2014 bij het Outbrain-team kwam, heeft ze bewezen een waardevol teamlid te zijn en een integrale rol te hebben gespeeld bij de groei van de DACH-markt. Magdalena past perfect bij deze functie en we kijken ernaar uit om haar succes te blijven zien."

In haar rol heeft Magdalena Flick in oktober 2020 de leidinggekregen  over de kantoren van Outbrain in Amsterdam en Brussel, met de nadruk op teamgroei en -uitbreiding. Ze zal blijven rapporteren aan Alexander Erlmeier, Managing Director, International bij Outbrain.

Alexander Erlmeier, Managing Director, International bij Outbrain: "Door activiteiten in Nederland en België te combineren tot één Benelux-regio, volgen we een sterke markttrend die ons in staat stelt wendbaar te zijn en ons sneller aan te passen aan de behoeften van de klant. Als directe marktinvestering breiden we onze teams in beide regio's uit. Daarbij herstructureren we de kantoren in Brussel en Amsterdam ten behoeve van voorziene groei. Ik kijk uit naar het succes van deze regio, aangezien we een enorm groeipotentieel zien."

Magdalena Flick, Managing Director Benelux bij Outbrain: "Bij onze inspanningen om te verdubbelen, was het samenbrengen van deze regio's een logische beslissing, aangezien we blijven investeren in de groeimarkten van Outbrain. Ik ben enthousiast over de kansen en synergieën die deze twee lokale teams bieden om de wereldwijde voetafdruk van Outbrain te vergroten."

Tijdens haar loopbaan bij Outbrain heeft Magdalena Flick verschillende posities bekleed in de DACH-markt, waar ze verantwoordelijk was voor talloze wereldwijde klanten en een sleutelrol speelde bij succesvolle productlanceringen op de Duitse markt. Voordat ze bij Outbrain kwam, werkte ze voor Westwing Home & Living en Yahoo! Magdalena Flick heeft ook zeven jaar in Brussel, België gewoond.

Als onderdeel van de organisatorische herstructurering is Nick Kalse gepromoveerd tot Head of Sales, Benelux, hierin werkt hij samen met de Sales Managers in zowel Nederland als België.

www.outbrain.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie