Outbrain versterkt Benelux Sales Team met Ugur Elbasan
01-04-2021 11:29:28 | Door: Saskia van Weert | hits: 1916 | Tags:

Outbrain heeft Ugur Elbasan als Senior Sales Manager aangesteld voor het salesteam in de Benelux. Zij zal Outbrains adverteerders- en mediabureau-portfolio in de Benelux verder uitbreiden na het recordjaar 2020.

Outbrain is actief als aanbevelingsplatform voor het open web. Het bedrijf bereikt een derde van de internetters en stelt ze in staat om nieuwe dingen te ontdekken via aanbevelingsfeeds op hun favoriete media. Daarnaast verbindt Outbrain adverteerders met dit publiek om hun bedrijf te laten groeien.

Magdalena Flick, Managing Director voor Benelux bij Outbrain: “Ugurs werk in het verleden met Belgische topuitgevers en haar goede banen met de industrie geven haar een bijzondere positive. Dit, in combinatie met haar brede saleservaring maakt het mogelijk om Outbrains momentum in de Benelux-regio te versnellen."

Ugur Elbasan is met haar 18 jaar werkervaring bekend in de Belgische reclame-industrie. Ze begon haar carrière bij Produpress voor de site Immoweb.be voordat ze bij Rossel aan de slag ging, waar ze de digitale transformatie van het merk Vlan leidde.

Nick Kalse, Head of Sales voor de Benelux-regio bij Outbrain: “Ugur een perfecte aanvulling is op ons snelgroeiende team en organisatie in de Benelux. Haar saleservaring bij La Libre Belgique, Paris Match en La Dernière Heure zal Outbrains positie in de markt versterken als een solide alternatief voor de walled gardens.”

Ugur Elbasan: “Ik ben er trots op om het Outbrain-team te versterken en kijk ernaar uit om Outbrain te helpen in hun missie om de betekenisvolste en betrouwbaarse online discovery feeds te creëren die een persoon, channel en marketeer met elkaar verbinden.”

Outbrain is actief in 55 landen en heeft zijn hoofdkantoor in New York City met kantoren in 18 steden wereldwijd. 

www.outbrain.com

Lees ook:

Outbrain lanceert Content Coalition om uitwisseling van lezerspubliek te stimuleren

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie