Podcasts van Jet van Nieuwkerk voor Karwei
02-12-2019 19:23:22 | Door: Saskia van Weert | hits: 2273 | Tags:

Karwei en Jet van Nieuwkerk beginnen een podcastserie om mensen te inspireren voor het inrichten van hun huizen. In Tip van Jet Woongeluk powered by Karwei komen allerlei mensen aan het woord die iets hebben met interieurs.

Jet van Nieuwekerk spreekt met gasten als Saar Koningsberger, Sanny Verhoeven van Sanny Zoekt Geluk en vlogger Jamie Li die het boek No filter schreef.

Jet van Nieuwkerk: “Woongeluk is voor iedereen anders en verandert misschien wel in elke fase van je leven. Maar uiteindelijk streven we allemaal naar hetzelfde: een plek waar je je thuis voelt.”

YouTuber Sanny Verhoeven spreekt over samenwonen, schrijfster en vlogger Jamie Li vertelt over wonen op 65 vierkante meter met twee jonge kinderen, YouTuber Marije van der Made illustreert de uitdagingen van duurzaam wonen met vijf katten, Elise Boers van The Blonde Tigers bereidt haar woning voor op de komst van een tweeling en Elisah Jacobs, beter bekend als InteriorJunkie, vertelt over kleine aanpassingen met een groots effect.

Jet van Nieuwkerk: “Het zaadje voor de podcast is eigenlijk gepland toen ik vier jaar geleden ging samenwonen met mijn grote liefde Ward en voor mijn eerste grote interieuruitdaging kwam te staan. Want samenwonen, hoe doe je dat? Hoe verander je die mancave in een gezellig knus huis? Hoe creëer je een interieur waar je je samen fijn in voelt? En wat als je niet zoveel budget hebt?

Karwei zet alle besproken onderwerpen om in concrete stappenplannen.

De podcast is te beluisteren via Spotify.

www.karwei.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie