Pullman door More Media Group gekoppeld aan tv-format The Big Balance
02-12-2021 11:04:00 | Door: David de Jong | hits: 2366 | Tags:

Pullman (Hilding Anders) boxsprings en matrassen is in december 2021 partner van het televisieprogramma The Big Balance. Zes bekende Nederlanders gaan in de driedelige show The Big Balance de uitdaging van hun leven aan. In het programma gaan ze slacklinen: lopen en balanceren over een meterslange, paar centimeter brede lijn die op zeer grote hoogte is gespannen. 

Gepresenteerd door Hélène Hendriks gaan deelnemers als Kiran Badloe, Hans Klok, Remy Bonjasky, Chatilla van Grinsven, Klaasje Meijer en Dave Roelvink hun ultieme uitdaging aan. Ze zullen grenzen en angsten gaan overwinnen en hier is een aantal zaken voor nodig, te weten: goede training, goed eten en uitgerust zijn om te pieken op het juiste moment.

Annemiek Postma, Marketing en Product Development Manager bij Hilding Anders: “Goede nachtrust is nog steeds iets wat onderschat wordt en staat centraal in al onze campagnes en is verankerd in ons gedachtengoed. Of dit nu topprestaties zijn in de sportwereld of dagelijks uitgerust de werkdag beginnen, het is enorm belangrijk om die balans voor jezelf te creëren. Toen More Media Group ons benaderde waren we direct enthousiast over het concept en de natuurlijke brand fit met Pullman.” 

Daan Huisman, Sales Director van More Media Group: “Wij zagen direct de potentie van het programma en we hadden al langer contact met Pullman. Niets is fijner dan een enthousiaste opdrachtgever die het concept en samenwerking vanaf het eerste moment heeft omarmd en net als ons de mogelijkheden ziet.” 

De anderhalf uur durende uitzendingen zijn op 11 en 18 december (20:00 uur) en de finale is 1 januari (21:30 uur) te zien op SBS 6.

Naast het partnership op tv gaat er ook een landelijke radiocampagne lopen in december 2021/januari 2022 én Pullman zal het partnership doorvertalen in hun folder en eigen social kanalen.

www.pullman.nl
www.moremediagroup.nl
www.thebigbalance.nl
www.talpanetwork.com
www.sbs6.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie