Q-dance komt met on-demand platform
26-05-2021 00:11:07 | Door: David de Jong | hits: 1760 | Tags:

Q-dance lanceert onder de naam Q-dance Network een digitaal platform waar liefhebbers van hardstyle dance met zowel gratis als betaalde content toegang krijgen tot live streams van evemenenten, livesets en video on-demand series.

De betaalde abonnementen krijgen de naam Dediqated Membership en biedt het voordeel ook offline voorrang te krijgen bij tickets en merchandise. De video on-demand series zijn voorbehouden aan de betaalde leden; ook zal een maandelijke talkshow worden gemaakt voor de betaalde leden onder de naam World of Hardstyle met Mc Vaillain (Michael Brons) en is een interviewserie te zien onder de naam Legends met hoofdpersonen uit de hardstyle.

Voor de start van de coronacrisis verwelkomde Q-dance meer dan 500.000 muziekfans op haar festivals. Q-dance wil met de lancering van een digitaal netwerk zich focussen op zowel online als fysieke ervaringen

Jonas Schmidt, mede-oprichter van Q-dance: "In het afgelopen jaar zijn we opnieuw overweldigd door de passie en toewijding van onze fans. Het gebrek aan evenementen dwong ons om creatiever te zijn dan ooit met onze digitale mogelijkheden. We zijn blij dat we onze fans in deze moeilijke periode op een nieuwe manier online ervaringen kunnen bieden, waarbij we de community en de artiesten op een unieke manier bij elkaar brengen. We zien het Dediqated Membership als een online extensie van de lifestyle die we delen met onze fans en artiesten, de belichaming van het One Tribe gevoel dat we als scene uitdragen."

Na het behalen van een half miljoen leden op het gratis Q-dance lidmaatschap programma dat in 2018 werd gelanceerd, waardoor het voor fans makkelijker werd om toegang te krijgen tot tickets voor evenementen, merchandise en content, heeft de Q-dance community nu de mogelijkheid om hun lidmaatschap te upgraden naar een virtuele plek om samen te komen, te verbinden en alle harde stijlen op nieuwe manieren online te ervaren.

De Dediqated memberships zal op 27 mei 2021 van start gaan. De app van Q-dance Network is vanaf 17 juni 2021 beschikbaar voor gebruikers van iOS en Android. Q-dance is onderdeel van ID&T dat deel uitmaakt van LiveStyle, Inc.

www.q-dance.com/network