Samenwerking Robey en Team Gullit sportkleding e-sports
31-01-2019 14:38:00 | Door: David de Jong | hits: 3372 | Tags:

Robey Sportswear en Team Gullit hebben een overeenkomst getekend om sportkleding naar e-sports te brengen. Andere traditionele fabrikanten van sportkleding hebben tot op heden nog niet expliciet de stap gezet richting e-sports.
 
De samenwerking met Team Gullit zal gericht zijn op het creëren van merchandise. Samen hebben de twee partijen een wedstrijdshirt en een reeks andere producten gemaakt die vanaf nu te koop zijn in de Team Gullit webshop. Team Gullit is een onafhankelijke Fifa-academy.
 
Toine van den Berg, Brand Manager van Robey Sportswear: "De betaald voetbalorganisaties Sparta Rotterdam en Willem II spelen al een aantal jaar in Robey. Vanaf komend seizoen kunnen wij met trots ook Team Gullit aan dit rijtje toevoegen en maken we als een van de eerste sportmerken zeer gericht de stap naar esports. Wij zien Team Gullit als een van de pioniers in deze enorme groeimarkt, mede daarom zijn we zeer verheugd op deze samenwerking. Samen met Team Gullit hebben wij een clubcollectie samengesteld welke o.a. bestaat uit het Custom Made Team Gullit Home Jersey. Zo wordt Team Gullit een van de eerste FIFA-teams met een volledig ontwikkelde Merchandise lijn."
 
Corné Dubelaar, oprichter van Team Gullit: "Net zoals bij de oprichting van Team Gullit, doen we iets vernieuwends met deze samenwerking. Na de lancering van Team Gullit zijn meerdere voetballers (o.a. Mesut Ozil en Christian Fuchs) hun eigen FIFA-team gestart. Ik hoop dat wij door middel van deze samenwerking de sport- en esportswereld weer iets dichter bij elkaar brengen."

www.teamgullit.com
www.robeysportswear.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie