Seksuoloog Eveline Stallaart wordt EasyToys-ambassadeur
05-08-2021 17:38:00 | Door: David de Jong | hits: 2757 | Tags:

Seksuoloog en psycholoog Eveline Stallaart is vanaf voortaan ambassadeur van EasyToys. Stallaart, onder meer bekend van haar optredens in RTL Boulevard en het tv-programma Married at First Sight, wil het gebruik van seksspeeltjes onder alle Nederlanders bespreekbaar maken. Volgens haar ligt er nog altijd te veel nadruk op seksueel presteren in plaats van op de lichtheid en vreugde van de daad.

Taboes doorbreken is het gezamenlijke doel van de erotiekgigant en Eveline Stallaart. Een van haar eerste acties daartoe is de internationale dag van het vrouwelijke orgasme op zondag 8 augustus 2021. Eveline Stallaart: “Een dag die volgens nog hard nodig is en helpt om nuttige gesprekken op gang te krijgen. Hierdoor kan net iemand die bijvoorbeeld moeite heeft met het krijgen van een orgasme zich gehoord voelen of geholpen worden omdat er tips worden gedeeld. Bovendien is de manier waarop we erover praten net zo belangrijk. Een orgasme moeten we meer zien als de kers op de taart, maar de tart zonder kers kan ook al heerlijk zijn. Als men minder gefocust is op de kers en het presteren, kun je meer genieten van de weg er naartoe. Dan komt die kers vaak vanzelf wel.”

Als EasyToys-ambassadrice zal Eveline Stallaart optreden als in-house expert die trends en data kan duiden en gaat ze op events presentaties en workshops geven. Bovendien gaat de seksuoloog wekelijks lezersvragen beantwoorden met een adviescolumn in het online magazine van EasyToys.

Eric Idema, CEO van EasyToys: “het gaat om veel meer dan alleen seksspeeltjes. We zijn niet alleen een erotische webshop, maar ook de plek waar mensen terecht kunnen met vragen over sexual wellness, liefde en relaties. Wij zijn dan ook ontzettend enthousiast over deze nieuwe samenwerking en dankbaar dat Eveline Stellaart ons gaat ondersteunen in onze missie om iedereen een plezierig seksleven te bezorgen.”

Volgens de bekende seksuoloog is de samenwerking met het grootste erotische platform van de Benelux een logische stap. Eveline Stellaart: ”Ik heb veel affiniteit met de jonge doelgroep van EasyToys. Dat zijn ook veelal de mensen die ik help in mijn kliniek. Jongeren durven vaker dan de oudere generaties aan de bel te trekken als ze ergens niet tevreden mee zijn of als ze ergens vragen over hebben. Uiteindelijk hoop ik dat we een steeds groter publiek bereiken. Want een gezond seksleven is goed voor je fysieke en mentale gezondheid en dus belangrijk voor alle leeftijden.”

www.edc.nl
www.easytoys.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie