Snippet Media en [M]media slaan de handen ineen
11-05-2021 09:15:02 | Door: Saskia van Weert | hits: 1826 | Tags:

Snippet Media, uitgever van online titels als Saarmagazine.nl en Me-to-We.nl gaat de samenwerking aan met [M]media, de one-stop-shop om zowel mannen als vrouwen digitaal te bereiken.

De samenwerking houdt in dat [M]media verantwoordelijk wordt voor de verkoop van alle digitale inventory van de titels Saar Magazine, Tis Hier Geen Hotel, Mynd en Me-to-We. [M]media gaat dit aanbieden via directe sales en programmatic advertising.

Snippet Media kiest onder andere voor [M]media vanwege de uitgebreide advertentietechnologie en het sterke vrouwenkanaal. Snippet Media is ook uitgever van het papieren magazine Saar (50+ maar nog lang niet dood). De sales voor Saar specifiek (print en online branded content) is sinds kort in handen van Mediavijftig.

Barbara van Erp, oprichter van Snippet Media: “We zijn heel blij dat we weer bij een leuke en betrokken partij zijn ondergebracht. [M]media heeft de laatste jaren een aantal andere vrouwentitels in de portefeuille gekregen, waarop onze titels een leuke en sterke aanvulling zijn. En we verheugen ons erg op samenwerken met Jouke en Sjoerd.”

Jouke Tjeerdsma, Managing Director van [M]media: “Na het verbreden van onze scope en daarmee onze focus op zowel de doelgroep mannen als vrouwen, zorgt dit partnership ervoor dat wij onze sterke positie binnen het vrouwendomein vergroten en we met deze vier merken van Snippet Media nog beter in staat zijn om onze adverteerders te voorzien van een zeer specifieke doelgroep en de daarbij horende advertentieoplossingen.”

www.snippetmedia.nl
www.mmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie