Social Friendz lanceert eigen webshop
04-06-2020 13:56:00 | Door: David de Jong | hits: 2327 | Tags:

Social Friendz, de influencermarketing-agency van Hillenaar, heeft een eigen webshop gelanceerd. In de online shop kunnen (startende) influencers producten en diensten vinden om hun eigen socialmedia-accounts naar een hoger niveau te tillen.

Jolijt Houweling, oprichter van Social Friendz: "Online marketing wordt steeds belangrijker. Door corona zien we grote stijging in het aantal campagnes. Een webshop is een logisch vervolg op de diensten die we aanbieden. Het gaat goed met ons bedrijf.  Juist nu zijn we duidelijk van meerwaarde voor ondernemingen waar het gaat om het bereiken van de juiste doelgroep. We bieden per direct een webshop aan."

Naast onder meer leesvoer, pre-sets en fotografiecursussen kunnen bezoekers hier terecht voor styling items om foto’s Instagrammable te maken.
Jolijt Houweling: "Eigenlijk alles wat je verder helpt bij het maken van mooie content, verkopen we. We bieden ook de service om een artikel voor een meerprijs in te laten pakken voor een leuke unboxing op je kanaal."

Lees ook ons interview met Jolijt Houweling over influencermarketing.

www.socialfriendz.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie