The Gardeners, Bloemenbureau Holland en Hearst lanceren ELLE Bloemen
13-03-2018 10:24:00 | Door: | hits: 2797 | Tags:

Daan Langstraat, Internationaal Campagne Manager Bloemenbureau Holland: “The Gardeners heeft dit initiatief bedacht en bij ons neergelegd en dankzij hun uitstekende contacten in medialand, weten te koppelen aan ELLE. Ik denk dat iedereen aan het resultaat (een echte ELLE Bloemen!) kan zien dat dit een perfecte match is gebleken.”

ELLE Bloemen is een speciale uitgave van de tijdschriften ELLE en ELLE Decoration. Het magazine wil consumenten inspireren met interessante content over bloemen. Het idee voor ELLE Bloemen is internationaal uitgezet bij Hearst Magazines, om een zo groot mogelijk bereik onder de doelgroep van Mooiwatbloemendoen.nl te genereren.

Het magazine wordt meegeseald met de gehele oplage van ELLE en ELLE Decoration van maart in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Daarmee realiseert ELLE Bloemen in één klap een unieke oplage van bijna 650.000 magazines.

De redactie van ELLE en ELLE Decoration heeft zich in het bijzonder gericht op voorjaarsbloeiers vanwege de uitgiftedatum van ELLE Bloemen. Het magazine, dat eenzelfde opbouw heeft als ELLE Decoration, staat vol met tips, reportages, interessante portretten en inspirerend beeld.

Edine Russel, hoofdredacteur ELLE: “Hoewel we al jaren bladen maken, raakten we ontzettend enthousiast van hoe eindeloos inspirerend het onderwerp bloemen bleek. Daarbij gebeurt het bijna nooit dat je in een dergelijke samenwerking redactioneel en creatief min of meer carte blanche krijgt. We zijn heel blij dat de fijne band die we met Bloemenbureau Holland en The Gardeners hebben, geresulteerd heeft in zo’n mooi project. En wat wij hier maken, verschijnt ook nog in de UK, Duitsland en Frankrijk uit. We zijn echt enorm trots.”

Credits

Klant: Bloemenbureau Holland / Mooiwatbloemendoen.nl | Initiatief: The Gardeners | Hoofdredacteur: Evelien Reich & Edine Russel | Art direction: Rachel Wols | Eindredactie: team ELLE & Mooiwatbloemendoen.nl | Productie: Hearst Magazines | Projectmanagement The Gardeners: Stephanie van der Klift

www.thegardeners.nl   
www.bloemenbureauholland.nl
   
www.hearst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie