Timing kiest Vertigo 6 als social mediabureau
22-04-2020 15:28:00 | Door: David de Jong | hits: 2357 | Tags:

Timing heeft Vertigo 6 uitgekozen als socialmediabureau. Vertigo 6 zal per direct socialmediamanagement en social advertising verzorgen ter promotie van de merken van Timing.

Timing behoort is onderdeel van de ADG Dienstengroep. Timing telt meer dan 900 medewerkers en bestaat ruim 25 jaar. De dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren, payrolling, werving en selectie en inhouse services. Vertigo 6 helpt Timing met de merkpositionering van de verschillende labels door een nieuwe socialmedia- en contentstrategie.

Leroy Witjes, manager marketing & communicatie bij Timing: "Onze flex- en payrollkrachten spelen een cruciale rol in het leven van ons allemaal. Zonder hen zou Nederland stilstaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat zij deze rol kunnen blijven vervullen. Onze visie, Timing als de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland, geeft hierbij houvast. Want ons werk gaat verder dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Wij helpen onze klanten en onze flexkrachten bij het realiseren van hun dromen. Onze socialkanalen spelen een steeds belangrijkere rol in het bereiken van onze huidige en toekomstige flexkrachten. Vertigo 6 begrijpt waar GenY en GenX zich bevinden, hoe zij media consumeren en dit weten zij te vertalen naar social activatie."

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6: "Wij zijn ontzettend blij dat Timing voor Vertigo 6 heeft gekozen. Deze opdracht past perfect bij onze socialmediakennis en ervaring. We kijken er ontzettend naar uit om de socialmediakanalen van Timing een flinke boost te geven met frisse en effectieve content."

www.vertigo6.nl
www.adgdienstengroep.com
www.timing.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie