Value Zipper beloont Match My Brand met titel Beste Mediabureau 2021
15-02-2022 09:51:18 | Door: Saskia van Weert | hits: 1752 | Tags:

Sinds 2019 reikt Value Zipper jaarlijks een prijs uit aan het beste mediabureau van het jaar. Het gaat om bureaus waarmee Value Zipper samenwerkt en de titel is een erkenning van de prettige samenwerking. Match My Brand had de eer de winnaar van 2021 te zijn.

Mediabureaus worden beoordeeld op criteria zoals omzet(groei), creativiteit, ontvangen van briefings, benutten van onze mogelijkheden en het belangrijkste: prettig contact. Dit keer waren zowel Match my Brand, Initiative als Havas genomineerd.

De jury roemde de samenwerking met het winnende bureau: “Samenwerken met Match My Brand is altijd leuk. Het gaat snel, er is fijn, persoonlijk contact en we zijn altijd welkom. Ze weten ons te vinden voor uiteenlopende proposities die het portfolio te bieden heeft. We krijgen regelmatig de kans om mee te denken over vraagstukken van hun klanten; we zitten echt in de hoofden van de mensen van Match My Brand.”

Oliver van Daalen, eigenaar van Match My Brand: “Value zipper reageert snel, de mensen zijn altijd goed bereikbaar en jullie denken goed mee. Daarnaast vind ik het heel mooi hoe Patrick van Hooy dit bedrijf steeds weer verder laat groeien en jullie daarmee een serieuze plek in het Nederlandse media/printlandschap hebben verworven!”

www.valuezipper.nl
www.matchmybrand.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie