Value Zipper lanceert elfde editie van Boer zoekt Vrouw-magazine
07-09-2018 09:17:00 | Door: | hits: 4691 | Tags:

Zondag 16 september start het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw, uiteraard met Yvon Jaspers. In mei werden de tien boeren al voorgesteld. De vijf boeren uit Nederland die de meeste brieven hebben ontvangen, zijn vanaf september terug op televisie.

Boer zoekt Vrouw magazine

Natuurlijk komt ook weer het Boer zoekt Vrouw-magazine uit! Het elfde nummer verschijnt op 16 oktober. Het seizoen is dan al in volle gang. Het magazine bevat interviews met de vijf boeren en hun potentiële geliefden. Daarnaast staat het blad vol verhalen over Land, Leven & Liefde!

Zelfde DNA als televisieprogramma

Boer zoekt Vrouw-magazine gaat verder waar het televisieprogramma ophoudt. Uiteraard komen deelnemers en oud-deelnemers aan het woord, maar Boer zoekt Vrouw magazine is ook een blad over de thema’s Land, leven & Liefde, in de breedste zin van het woord. Het blad draagt zogezegd hetzelfde DNA als het succesvolste televisieprogramma van Nederland. Gegoten in culinaire rubrieken en artikelen over interieur, lifestyle, daten en het buitenleven.

Doelgroep

De primaire doelgroep zijn vrouwen van 20 tot en met 49 jaar. Maar zoals het programma breed scoort, is ook het magazine per huishouden niet aan één persoon gebonden. Boer zoekt Vrouw is echt een familieprogramma en ook het tijdschrift is voor de hele familie interessant. Boer zoekt Vrouw-magazine verschijnt in een oplage van 100.000 exemplaren.

www.valuezipper.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie