Value Zipper start samenwerking met foodwebsite De Buik
01-03-2018 11:00:37 | Door: | hits: 3024 | Tags:

Value Zipper zal de advertentieverkoop gaan verzorgen van De Buik, een foodwebsite over Rotterdam. Met deze toevoeging vertegenwoordigt Value Zipper nu veertien media-eigenaren.

Patrick van Hooy, oprichter van Value Zipper: “We willen de kennis en oplossingen uit ons portfolio verbinden met de behoeften aan adverteerderszijde. Met De Buik bieden we extra mogelijkheden voor onze foodklanten. De Buik is een online platform en biedt interessante brandedcontentmogelijkheden. Ook is het een creatieve club, zijn ze erg ambitieus en daarin hebben wij elkaar snel gevonden. We gaan een mooie samenwerking tegemoet.”

Gijsbregt Brouwer, Co-founder van De Buik: “Vanwege de verdere professionalisering van De Buik en onze groei-ambities in de rest van Nederland, werken we graag samen met een partner die onze klanten optimaal kan bedienen. Met Value Zipper hebben we een partij gevonden die onze ambities en die van onze klanten kan verwezenlijken. Ze houden nog van lekker eten ook én kennen de sector van binnen en buiten. Een mooie combinatie dus.”

www.valuezipper.nl 
www.debuikvan.nl/rotterdam

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie