Vice en Google Nest komen met Huisdier Liefde
20-10-2021 15:17:00 | Door: David de Jong | hits: 1867 | Tags:

Vice en Google Nest hebebn de co-branded videoserie Huisdier Liefde gelanceerd. In deze videoserie zijn bekende baasjes van huisdieren te zien die met behulp van de Google Nest Cam en Nest Doorbell zien wat hun huisdieren doen al ze zelf weg zijn

In een serie van drie video’s krijgen baasjes door middel van de Google Nest Cam en Nest Doorbell de kans om mee te kijken met wat hun huisdieren doen wanneer ze alleen zijn, of bijvoorbeeld ‘s nachts wanneer hun baasjes aan het slapen zijn. In de korte video’s vertellen de baasjes ook over de bijzondere connecties die zij met hun huisdieren hebben en hoe deze tijdens de pandemie is veranderd. Zo merkt documentairemaker Lize Korpershoek dat haar kat Dennie een stuk aanhankelijker is geworden en hun band sterker is geworden sinds Lize vaker thuis is.

Jasper Vierboom, Creative Director bij Vice+: “In de contentserie Huisdier Liefde laten we zien dat de functionaliteit van de Google Nest Cam verder gaat dan alleen beveiliging. Je hoeft met deze gadget  geen moment van je geliefde viervoeter te missen. De video’s geven daarnaast ook nog eens een intiem kijkje in het huis van bekend talent."

David Neri, senior Product Manager bij Google: “Met deze content serie willen we een glimlach op je gezicht toveren. Een kijkje in het leven van drie echte dierenvrienden die op een heel spontane manier de dagelijkse fratsen laten zien van hun geliefde huisdieren. Een pluim voor Vice voor hoe ze deze serie hebben gemaakt.”

www.vice.com
www.google.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie