bloomon kiest voor Dorst & Lesser als social media partner
17-12-2020 12:12:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1914 | Tags:

bloomon heeft voor Dorst & Lesser gekozen als hun partner in alle social media activiteiten in Nederland, Duitsland, België, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 15 december 2020 ondersteunt het bureau de online bloemist met social content creatie en strategie om zo de nieuwe Floral Shop van bloomon in de schijnwerpers te plaatsen.

Sinds de oprichting in 2014 heeft bloomon de bloemenwereld op zijn kop gezet met hun unieke abonnementservice en hun verrassende designs. Als aanvulling op het bezorgen van bloemen op abonnementsbasis lanceerde bloomon onlangs een online Floral  Shop.  Deze  nieuwe  webshop  biedt  een  breed  assortiment  van  verse  bossen  en  luxe droogbloemen in verschillende stijlen.

Om het vernieuwde aanbod via social media in de kijker te zetten start Dorst & Lesser met het uitwerken van een social content strategie, gevolgd door content creatie en productie. Samen werken bloomon en Dorst & Lesser aan het versterken van de social footprint van het merk in 2021.

Carolien Hannink, Brand Manager, bloomon: “Dit jaar hebben we onze propositie verbreed en, naast onze vertrouwde abonnementenservice, een online shop gelanceerd. We waren op zoek naar een partner die ons kan helpen in het vertalen van deze propositie naar een sterke social media strategy en ons team hierbij kan ondersteunen. We voelen vanaf het begin dat Dorst & Lesser begrijpt wat ons merk inhoudt en zijn zeer flexibel en betrokken, wat goed past in onze manier van werken.”

Birgit Zuurveld, Managing Director, Dorst & Lesser: “Wij zijn trots om dit mooie merk aan ons klantenportfolio toe te voegen. bloomon staat al jaren bekend als een innovatieve, ambitieuze ‘disruptor’ in een traditionele sector en dat past ook helemaal bij wie wij zijn als bureau. Met onze kennis en expertise op vlak van social kunnen we bijdragen aan de positionering van bloomon en de bekendheid van hun unieke assortiment.” 

www.dorstenlesser.nl

www.bloomon.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie