[Interview] Joyce van Aken (De Ondernemer) over de Media Rally 2019
26-06-2019 14:00:00 Door: | Hits: 7973 | Tags:

Op vrijdag 28 juni 2019 wordt de tweede editie van de Media Rally verreden. Joyce van Aken en Robert van den Ham van De Ondernemer rijden mee. Wij bellen met Joyce van Aken.

Kun je De Ondernemer introduceren? 

Graag zelfs! De Ondernemer is een crossmediaal platform dat met inspirerende branded content op DeOndernemer.nl en wekelijks op in het AD en het Parool met een eigen dagbladpagina ondernemers bereikt. Van scherp getargete onlinecampagnes, onderzoeken tot events voor een specifiek doelgroep, wij bereiken, snappen en mobiliseren ondernemers. 

Wat kan De Ondernemer dat andere B2B-platformen niet kunnen?

Wij maken gebruik van het kwalitatieve bereik van ons moederbedrijf de Persgroep, of tegenwoordig: DPG Media. Via onze kanalen bereiken we alle ondernemers in Nederland; in print, online en persoonlijk tijdens events. We doen continu onderzoek, hebben een eigen callcenter en maken gebruik van de kennis van onze marketingspecialisten en redacteuren. Met De Ondernemer zijn we in staat om met de juiste boodschap, op het juiste moment de juiste doelgroep te bereiken. 

Kun jij jouw rally team introduceren?

Ons team bestaat uit twee personen: Robert van den Ham, Content Director bij De Ondernemer en ikzelf, freelance projectmanager Marketing en Events.

In welke auto gaan jullie rijden?

Een auto zonder dak!

Wat zijn de special skills van jullie team?

Ik zou iets kunnen roepen van "meedoen is belangrijker dan winnen", maar als trotse partner van de Media Rally maken we er vrijdag geen verkapte ATV-dag van natuurlijk. Robert en ik zullen om en om achter het stuur plaatsnemen. Wij vullen elkaar mooi aan en houden beide van gas geven, zowel in onze werkomgeving als achter het stuur!

 

www.deondernemer.nl
www.persgroep.nl 
www.mediarally.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie