AD en Uitjeskrant organiseren derde editie A Night Between the Stars
20-02-2020 12:48:00 | Door: David de Jong | hits: 2152 | Tags:

Na de edities in 2018 en 2019 en de uitreiking van de AD publieksprijs, neemt het AD samen met Uitjeskrant zelf de regie in handen. Speciaal voor de musicalliefhebber organiseert het AD samen met Uitjeskrant op maandag 23 maart  2020 A Night Between the Stars in het Beatrix Theater Utrecht. Dit wordt samen met uitvoerend producent Shows & Events georganiseerd.
 
Showbizz en cultuur zijn belangrijke redactionele domeinen voor het AD en voor haar lezers. Tijdens de concertshow geven musicalsterren Tommie Christiaan, Stanley Burleson, Jon Van Eerd, René van Kooten, Tessa Sunniva van Tol, Renée van Wegberg en Carolina Dijkhuizen de bezoekers een kijkje in hun leven. Ze zingen met een live band en vertellen persoonlijke verhalen. Vajèn van den Bosch presenteert dit programma.


 
Sander Officier, manager commerce DPG Media: “Wij weten al jaren dat wij veel lezers en bezoekers bereiken met een grote interesse voor een avondje uit. Niet voor niets zijn wij ook al enkele jaren heel actief op het gebied van vrije tijd. Naast erover schrijven, recensies en mooie interviews met de artiesten, verkopen wij desgewenst ook de tickets. Een avondje naar het theater groeit aan populariteit onder onze doelgroep. Musicals zijn daarbinnen echt de koploper. Wij zijn trots dat wij deze show voor de derde keer mogen organiseren. Ervaring leert dat de aanwezige bezoekers het enorm waarderen om zo’n bijzonder kijkje in de keuken van het musicalwereldje te krijgen.”

www.dpgmedia.nl
www.ad.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie