ADR Nieuwsmedia en Qmusic starten platform #NLblijftthuis
27-03-2020 16:34:00 | Door: David de Jong | hits: 1909 | Tags:

ADR Nieuwsmedia en Qmusic hebben de handen ineengeslagen en starten een liveprogramma en het platform #NLblijftthuis. #NLblijftthuis zal vooral positief nieuws en entertainment brengen. Het programma zal dagelijks op werkdagen om 16:30 uur worden uitgezonden op de website van het AD en het platform #NLblijftthuis

Het programma zal vanaf de studio op het dak bij Qmusic worden gemaakt en door Hidde van Warmerdam samen met een wisselende co-host worden gepresenteerd. Onder anderen Qmusic-dj Hila Noorzai en columniste Nynke de Jong doen mee. 

Marko van Kampen, Creative Director DPG Media: "In Nederland waren we al snel in gesprek met de grote hulpinstanties om ons bereik in te zetten voor ondersteuning. Gelukkig werd enorm veel zelf geregeld. Vanuit een grote gemeenschapszin. En dat inspireerde ons om naast het - terecht - zware nieuws, juist een platform te creëren voor de mooie verhalen, toffe initiatieven, handige tips, maar ook ontspanning en entertainment voor thuis. Want daar zitten we nog wel even."

Hidde van Warmerdam, presentator bij DPG Media: “We willen onze ogen niet sluiten voor het leed en de uitdagingen van dit moment, maar merken ook dat er behoefte is aan juist ook mooie verhalen en inspiratie. We moeten er met zijn allen samen de schouders onder zetten en een positieve mindset is daarvoor ontzettend belangrijk."

#NLblijftthuis is een initiatief van Qmusic en ADR Nieuwsmedia. Onder ADR Nieuwsmedia vallen het AD en de regionale titels Brabants Dagblad, BN DeStem, Tubantia, PZC, Eindhovens Dagblad, de Stentor en de Gelderlander.

www.ad.nl
www.qmusic.nl
www.nlblijftthuis.nl
www.dpgmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie