DPG Media benoemt Babet Verstappen tot Director Corporate Communicatie Belgie/Nederland
19-08-2021 16:00:00 | Door: David de Jong | hits: 2625 | Tags:

DPG Media heeft Babet Verstappen per 15 september 2021 benoemd tot Director Corporate Communicatie België en Nederland. De functie bestond eerder niet. Babet Verstappen heeft lang in de publieke sector gewerkt. Sinds mei 2014 werkte ze voor de NPO waar ze sinds januari 2016 Manager Corporate Communicatie was en zich de afgelopen twee jaar met het Eurovisie Songfestival bezig hield. 

Bij DPG Media wordt ze eindverantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie bij DPG Media. Het gaat om de bekende merken als De Volkskrant, Trouw, Het Parool, AD, NU.nl, de magazines, maar ook de Vlaamse merken als VTM, de radiozenders Qmusic, Joe, Willy, Het Laatste Nieuws en de binnenkort te nemen Franstalige deelneming in RTL Belgium. Ze zal deels in Hoofddorp en deels in Antwerpen werken. De DPG Media-locatie Hoofddorp zal in 2023 worden ingeruild voor Amsterdam Overamstel waar DPG Media het Mediavaert-gebouw aan het bouwen is. 

Babet Verstappen: "Na 7 jaar publieke omroep is dit een prachtige kans die ik deze zomer niet wilde laten lopen. De mediawereld is en blijft een boeiende en spannende omgeving. De laatste weken heb ik hierover inspirerende gesprekken gevoerd. Met een grote liefde voor de publieke omroep verlaat ik het Mediapark en een ding is zeker: die liefde blijft. Veel gedaan, veel meegemaakt, veel kansen gehad, veel geleerd, samen met bevlogen top-collega’s. Trots dat ik hier onderdeel van mocht zijn. Tegelijkertijd kijk ik ernaar uit om te starten bij het veelzijdige DPG Media Nederland en DPG Media België  en verheug ik mij op de kennismaking met mijn nieuwe collega’s." 

www.dpgmedia.be
www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie