DPG Media lanceert GoalAlerts
04-11-2019 09:49:32 | Door: Saskia van Weert | hits: 2234 | Tags:

DPG Media lanceert GoalAlerts, een service die mensen realtime op de hoogte brengt van  doelpunten uit voetbalwedstrijden van de eredivisie en eerste divisie. De app biedt daarnaast de optie om de doelpunten meteen terug te kijken.

GoalAlerts is beschikbaar via de apps van AD, de regionale nieuwsmerken van ADR Nieuwsmedia en Het Parool.

Na aanmelding is het mogelijk om pushmeldingen te ontvangen voor vier teams uit de eredivisie en vier uit de Keuken Kampioen Divisie. Goals uit de KNVB-beker zijn vanaf februari 2020 beschikbaar, als de kwartfinales gespeeld worden. Ook de samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn te bekijken.

Binnen een half uur na de wedstrijd staan de hoogtepunten online. Deze optie is beschikbaar voor Premium-abonnees van een van de titels van DPG Media. GoalAlerts zelf behoeft alleen inloggen.

Ronald Griffioen, manager partnerships van DPG Media: “Met GoalAlerts en de samenvattingen bieden AD en onze regionale titels de Nederlandse voetballiefhebbers een ongekend pakket. Voor AD Sportwereld is kunnen bieden van het Nederlandse topvoetbal een absolute must, maar voor onze regionale titels is het voetbal uit de subtop en de Keuken Kampioen Divisie net zo noodzakelijk.”

GoalAlerts is tot stand gekomen door de nauwe samenwerking tussen DPG Media en FOX Sports.

www.ad.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie