Dagblad van het Noorden genomineerd voor de International Newspaper Of The Year Award
04-04-2019 10:34:00 | Door: David de Jong | hits: 2829 | Tags:

Dagblad van het Noorden is genomineerd voor de International Newspaper Of The Year Award die door de Britse uitgeversbranche wordt georganiseerd. De award wordt op 8 mei 2019 uitgereikt. De krant is voorgedragen in de categorie voor beste vormgeving en druk.

Het is het tweede opeenvolgende jaar dat de drukkerij van NDC mediagroep voor deze prijs wordt genomineerd. Vorig jaar won zusterkrant Leeuwarder Courant deze prestigieuze internationale titel. Beide dagbladen worden in dezelfde drukkerij in Leeuwarden gedrukt. Naast Dagblad van het Noorden zijn Berlinske (Denemarken), Diario de Noticias (Portugal), Donaukurier (Duitsland), Financial Times (Verenigd Koninkrijk), Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung en Heilbronner Stimme (beide Duitsland) genomineerd.

Henk Pronk, bedrijfsleider van NDC Print: "We hebben een week lang elke dag kranten opgestuurd. Eén van de zaken waar dan op wordt gelet is de continue kwaliteit. Met een dominante blauwe kleur in Dagblad van het Noorden is dat een uitdaging. Ik ben erg trots op de professionaliteit die onze drukkers elke avond weer laten zien."

www.newsawards.co.uk
www.dvhn.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie