De Ochtend Show to go pakt vaste plek in de ochtend
26-04-2019 10:58:00 | Door: | hits: 3979 | Tags:

De eerste resultaten van De Ochtend Show to go zijn zeer positief. Sinds de start begin dit jaar trekt het initiatief van de Persgroep steeds meer kijkers. De ochtendshow is iedere werkdag tussen 07:30 en 9:30 uur live te zien op AD.nl en alle regionale titels van de Persgroep en krijgt steeds meer een vaste plek voor zowel kijkers als gasten zoals het recente bezoek van Minister-president Mark Rutte.  

Nu al worden er gemiddeld 500.000 streamstarts per show gehaald. Een totaal van alle dagelijkse livestreams, on demand en social videostarts. Daarnaast is De Ochtend Show to go elke dag één van de langst bekeken video’s op AD.nl. De afgelopen maanden zijn naast de vele reacties van alle bezoekers ook waardevolle data opgehaald. Met nieuwsduiding en opinie weet De Ochtend Show to go de kijkers steeds beter te boeien. Er komen steeds meer externe gasten langs bij de Ochtend Show, zoals recent Minister-President Mark Rutte. Daarnaast worden tempo en setting als zeer positief ervaren. De komende tijd zal er in de ochtendshow nog meer focus komen te liggen op nieuws van de samenwerkende regionale redacties van de Persgroep. Naast landelijk en regionaal nieuws, krijgen ook sport en show gerelateerde onderwerpen een prominentere plek. Mede op basis van bezoekerservaringen worden De Ochtend Show to go en andere live video content doorontwikkeld en verder verbeterd.

Anne-Marie Fokkens, Omroep Brabant, Ziggo Sport, Hila Noorzai, Qmusic, Yora Rienstra, Manuel Venderbos, Roel Maalderink en Jörgen Raymann worden per 1 mei in vaste duo’s de gezichten van De Ochtend Show to go. Woensdag 24 april ontvingen Jörgen en Anne-Marie premier Mark Rutte. Zij stelden hem vragen van de lezers uit het land en een aantal cases die voor veel Nederlanders herkenbaar zijn. Het gesprek van de dag start iedere werkdag om half acht in De Ochtend Show to go.

www.ad.nl
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie