Dennis Jak en Olivier Verhaar nemen WijBusinessNieuws over
27-03-2022 00:00:00 | Door: David de Jong | hits: 2951 | Tags:

Dennis Jak en Olivier Verhaar hebben het B2B-nieuwsplatform WijBusinessNieuws overgenomen. Zij nemen het stokje over van voormalig eigenaar Menno Deutekom.

De diverse nieuwssites richten zich op ondernemerschap binnen een aantal provincies in Nederland. Met een vierkoppige team wordt ondernemersnieuws en B2B-content gepubliceerd uit Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland.

Passie voor content

De eigenaren hebben voorheen samengewerkt bij onder meer uitgeverij Wolters Kluwer. Olivier Verhaar was daar marketing- en salesmanager. Naast zijn huidige werk voor Fynt is hij  ook zeven jaar partner bij Service for Publishers.

Dennis Jak was werkzaam als media-adviseur bij de Adformatie groep. Hij is daarna negen jaar Managing Director geweest bij een creatief bureau en content marketing/pr-bureau. Sinds drie jaar is de ondernemer eigenaar van communicatiebureau Fynt. Ook nadat de mannen als collega's uit elkaar gingen hebben ze contact met elkaar gehouden en intensief samengewerkt op projecten.

Olivier Verhaar: "Dennis Jak en ik kennen elkaar ondertussen zo'n 15 jaar en vullen elkaar goed aan qua competenties. De overname is gedreven door onze passie voor het uitgeef vak en sluit goed aan op onze huidige dienstverlening. Onze kennis en ervaring op het gebied van de uitgeefsector en B2B gecombineerd met onze marketing en communicatie expertise geeft ons het vertrouwen het WijBusinessNieuws platform verder uit te bouwen."

B2B-expertise

Dennis Jak: "Vanaf de eerste kennismaking met het Wij-nieuwsplatform was ik gecharmeerd van de diverse nieuwskanalen. Met name de eenvoud en koppensnellen beviel me goed. Als ondernemer heb je het altijd druk, maar je moet ook op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de markt. Dan is het fijn als ondernemersnieuws panklaar uitgeserveerd wordt."

Menno Deutekom: "Ik ben erg blij dat de heren dit avontuur van ons hebben overgenomen en wens ze daarbij natuurlijk ontzettend veel succes. Ik heb Wij met erg veel plezier gedaan, maar ga me op andere zaken gaan richten. Ik wil alle lezers en adverteerders ontzettend bedanken voor de afgelopen zeven jaar."

www.wijnoordholland.nl
www.wijzuidholland.nl
www.wijutrecht.nl
www.wijgelderland.nl
www.wijbrabant.nl
www.fynt.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie