Ilse Openneer per 1 januari 2022 hoofdredacteur RTL Nieuws
22-12-2021 18:25:00 | Door: David de Jong | hits: 1944 | Tags:

RTL Nederland heeft Ilse Openneer benoemd tot hoofdredacteur van RTL Nieuws. Ze volgt Harm Taselaar op, die inmiddels afscheid heeft genomen van de redactie. Ilse Oppenneer is sinds april 2018 adjunct-hoofdredacteur en sinds 2002 werkzaam bij RTL Nieuws in verschillende rollen.

Ilse Openneer: “RTL Nieuws staat voor onafhankelijke journalistiek, onderzoekend en toegankelijk. De afgelopen jaren heeft de redactie bewust gekozen om naast het nieuws van de dag een eigen inhoudelijke agenda te voeren. Wij vertellen belangrijke verhalen vanuit een menselijk perspectief. Verhalen die je aan het denken zetten en verhalen die je raken. Ik vind het een eer om hoofdredacteur te worden van deze fantastische nieuwsorganisatie."

Harm Taselaar, vertrekkend hoofdredacteur van RTL Nieuws: “Het is toch heerlijk dat ik na al die jaren opgewekt de deur kan uitlopen in de wetenschap dat de nieuwe hoofdredacteur Ilse Openneer heet. Ilse is geweldig. Naast een buitengewoon plezierig en betrouwbaar mens is ze ook competent en daadkrachtig. Tot in haar tenen toegerust voor haar taak. RTL Nieuws mag in zijn handen knijpen met haar als nieuwe roerganger.”

Foto: Roy Beusker

www.rtlnieuws.nl
www.rtlnederland.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie