Invicta en Mediahuis gaan 3-jarige Europese samenwerking aan
03-02-2020 11:02:51 | Door: | hits: 1964 | Tags:

Mediahuis N.V. zal de komende jaren het customerdataplaform Invenna gaan gebruiken. De door de Nederlandse organisatie Invicta ontwikkelde software, die reeds jaren door Telegraaf Media Groep (nu Mediahuis Nederland) werd gebruikt, breidt daarmee internationaal verder uit. Met behulp van Invenna zal Mediahuis in staat worden gesteld haar klantdata en customer journeys optimaal in te richten en een relevante en gepersonaliseerde dialoog met haar abonnees te onderhouden.

Liesbeth Schoorlemmer, manager B2C Data bij Mediahuis Nederland: “Middels het centraal klantbeeld in Invenna hebben wij altijd volledig zicht op het gedrag van onze abonnee in combinatie met zijn of haar gegevens. Hierdoor kunnen we gericht op alle kanalen het juiste evenwicht kiezen voor werving en behoud. Door de geautomatiseerde campagnes is steeds persoonlijker communicatie mogelijk, op het juiste moment en via het juiste kanaal.”

Pieter Hallewas, CCO van Invicta: “De internationale uitbreiding van de samenwerking met Mediahuis is een prachtig begin van 2020 en wij zien met veel plezier uit naar deze volgende stap in onze succesvolle samenwerking. Het besluit van Mediahuis volgt op het vertrouwen dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, niet alleen bij TMG, maar ook bij marktleiders als Robeco, Reaal, Zwitserleven en bijvoorbeeld de grote Goede Doelen zoals het Rode Kruis, Cordaid en KWF in Nederland.”

Koen Vandaele, CIO van Mediahuis Group: “We zullen met de introductie van Invenna grote stappen zetten naar geïntegreerde en meer geautomatiseerde manier van communiceren naar onze klanten en prospecten, waarbij de consument centraal staat. Eerste stap naar een moderne manier van marketing waarbij we tevens de waarde van elk kanaal inzichtelijk kunnen maken.”

www.mediahuis.be
www.invenna.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie