Jan ’t Hart adjunct-hoofdredacteur regionale dagbladen TMG
01-07-2019 14:14:00 | Door: | hits: 3295 | Tags:

Jan ’t Hart is per 1 augustus 2019 adjunct-hoofdredacteur van Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en Leidsch Dagblad. Zijn benoeming betekent een versterking van de hoofdredactie van de regionale dagbladen van Telegraaf Media Groep, die verder uit hoofdredacteur Hugo Schneider en GerBen van ’t Hek (adjunct) bestaat.

Jan ’t Hart beschikt over ruime ervaring in zowel de landelijke als regionale journalistiek. Hij werkt voor Het Parool en was eerder adjunct-hoofdredacteur bij de Volkskrant. Ook is hij hoofdredacteur geweest van de centrale redactie van de regionale kranten van Wegener, totdat die door de Persgroep werden overgenomen. Daarna werkte hij als adjunct-hoofdredacteur voor de AD Regiogroep.

Hugo Schneider, hoofdredacteur van de regionale dagbladen van TMG: “Jan is een grote aanwinst voor de redactie. Hij is een vernieuwer, die bij het AD en de Volkskrant grote projecten heeft gedaan. ‘t Hart is een voorloper op online gebied en web-first werken. Ook heeft hij diverse redesigns op zijn naam staan. Ik ben blij met zijn komst, omdat hij over de competenties beschikt om de kwaliteit van onze journalistiek verder te verbeteren.”

Jan ’t Hart: “Ik verheug me erop om samen met Hugo en GerBen de digitale transitie vorm te geven en de relevantie van de nieuwsvoorziening op alle platformen te verhogen. Het zijn stuk voor stuk prachtige merken en ik kijk uit naar de samenwerking met de redacties in de regio en Amsterdam.”

Lees ook: [Interview] Hugo Schneider: Het draait binnen TMG weer om de journalistiek

www.hollandmediacombinatie.nl
www.tmg.nl
www.mediahuis.be

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie