Kees Tol versterkt team De Ochtend Show to go
15-01-2019 09:45:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 4469 | Tags:

Presentator Kees Tol is toegevoegd aan het team van De Ochtend Show to go, het nieuwe online ochtendprogramma van het AD, Brabants Dagblad, BN DeStem, de Gelderlander, ED, PZC, Tubantia en de Stentor.

Dat maakt de Persgroep bekend. Het online programma wordt gepresenteerd door een mix aan ervaren presentatoren en nieuw talent. Naast Kees Tol wordt het programma gepresenteerd door Jörgen Raymann, Fien Vermeulen, Hidde van Warmerdam, Yora Rienstra, Roel Maalderink en Lisa Michels.

Kees Tol is onder meer bekend van SBS6 Shownieuws, Van Onze Centen, VT Wonen en Talenten Zonder Centen samen met Nick en Simon en The Dream bij AVRO/TROS. In 2016 was hij finalist in het RTL4 programma Dance, Dance, Dance.

Social media

De Ochtend Show to go begon als proef in oktober 2018 en krijg nu een vaste plek op de sites, apps en social media van alle deelnemende Persgroep-titels. In elke aflevering bespreken twee presentatoren het nieuws van de dag en laten ze zien wat online de moeite waard is.

Het programma begin om 7:30 uur en duurt 15 minuten. Na afloop is het tot 9:30 uur te zien in een ‘loop’ op de sites en social media. Daarna is het als podcast te vinden op iTunes en Spotify. 

www.ad.nl   
www.bd.nl     
www.bndestem.nl    
www.gelderlander.nl   
www.ed.nl    
www.pzc.nl    
www.tubantia.nl     
www.destentor.nl    
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie