Luuk Ikink en Simone Wijnands maken OchtendPod bij het AD
28-08-2019 14:23:00 | Door: David de Jong | hits: 4291 | Tags:

Presentator Luuk Ikink en zijn echtgenote, nieuwslezeres Simone Wijnands, gaan voor het AD elke werkdag een podcast maken. Daarbij bespreekt het koppel 20 minuten lang het belangrijkste nieuws op internationaal, landelijk en regionaal niveau, net als sport en entertainment. De podcast heet OchtendPod.

OchtendPod zal elke werkdag om 06:00 uur beschikbaar komen via de app van het AD, de regionale edities van het AD en Spotify, iTunes en Android.

Hans Nijenhuis
, hoofdredacteur van het AD: "Met de OchtendPod breiden we de activiteiten op het gebied van audio verder uit, op een manier die goed bij ons past. Naast succesvolle podcasts als Pitstop, Tweakers en In Het Wiel, komen Luuk Ikink en Simone Wijnands nu met een dagelijkse nieuwspodcast. Zij hebben het AD en de regiotitels als nieuwsbron, wat er voor zorgt dat de luisteraar elke dag in twintig minuten op de hoogte wordt gebracht van het belangrijkste nieuws, op een luchtige manier besproken."

Met deze dagelijkse podcast breidt DPG Media/Persgroep Nederland haar audioportfolio uit. Naast Qmusic is het bedrijf in Nederland actief met themazenders waaronder Joe en podcasts zoals de AD Eredivisie Podcast, Pitstop, Tweakers en In Het Wiel.

www.ad.nl
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie