Mediahuis Nederland benoemt Boaz Shkolnik tot Director of Advertising
29-04-2021 14:27:00 | Door: David de Jong | hits: 3320 | Tags:

Boaz Shkolnik is per 1 mei 2021 benoemd tot Director of Advertising van Mediahuis Nederland. De huidige Manager Digital & Agencies volgt hiermee Slaven Mandic op, die Mediahuis verlaat om over te stappen naar het home-decobedrijf Casa. Boaz Shkolnik is sinds 2018 in dienst bij Mediahuis Nederland en bekleedde verschillende managementrollen binnen de advertising afdeling.

In zijn meest recente rol bij Mediahuis was hij als Manager Digital & Agencies verantwoordelijk voor de ontwikkeling en exploitatie van de volledige digitale advertentietak van Mediahuis. Zo overzag hij  productontwikkeling, pricing en leidde hij binnen de salesafdeling het mediabureau-team. Voor zijn tijd bij Mediahuis heeft Boaz Shkolnik ruim acht jaar meerdere managementfuncties bekleed bij marketing automation partij Yieldr. Hij bekleedde daar de functie van COO toen hij de overstap naar Mediahuis maakte. 

Boaz Shkolnik: “We varen momenteel een goede koers. Onze merken worden sterker vertegenwoordigd in de advertentiemarkt. Je voelt momentum binnen de teams, omdat we meer focussen op specialismen en daardoor effectiever werken. Ik zie dit dan ook als het perfecte moment om hier verder op door te bouwen.”   

Rien van Beemen, CEO van Mediahuis Nederland: “Boaz Shkolnik is intensief betrokken geweest bij de veranderingen die we doorgevoerd hebben de afgelopen jaren, waardoor we nu een stabiele koers varen. Daarom is hij de vanzelfsprekende keuze om verder te bouwen aan de succesvolle adsales afdeling.”

www.mediahuis.nl
www.mediahuis.be

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie