Metronieuws.nl vernieuwt site
18-05-2020 13:01:45 | Door: Saskia van Weert | hits: 3333 | Tags:

Metronieuws.nl heeft een metamorfose ondergaan. De vernieuwde site is overzichtelijker en ruimer opgezet en de look & feel is opgefrist met aangepaste kleuren en vormgevingselementen.

Met de twee topstory’s bovenaan de homepage zijn bezoekers in een oogopslag op de hoogte van het laatste nieuws. Via de aangepaste menubalk bovenin is het gemakkelijk switchen naar een van de Metropijlers. Ook is er meer ruimte voor uitgelichte verhalen, de horoscoop, sudoku en kortingscodes.

Mandy van der Wal, directeur video & platforms Mediahuis Nederland: “Ondanks de jammerlijke berichtgeving vorige maand over dat de printeditie van Metro is gestopt, zette het team vol overgave de schouders eronder en heeft het de afgelopen periode hard gewerkt om de vernieuwde site te realiseren. Ik ben dan ook enorm trots op onze nieuwe nieuwssite. We blijven doorontwikkelen en Metronieuws.nl zal onder meer nog meer gaan samenwerken met onze andere platforms als Culy, Manners en NSMBL en blijft uiteraard nieuws brengen dat verbazing, verwondering, vertedering wekt of een glimlach losmaakt.”

www.metronieuws.nl
www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie